Kerst borrel

Kerst Lunches

Kerst Diners

Misschien ook een leuke suggestie kerst ontbijt

Kerstborrels

 

Kerstborrel

€. 22,50 p.p voor +/- 1,5 uur

Grissinni’s

Crudité

Glaasjes gevuld met o.a.

Rund- en zalm tartaar, garnalenmayonaise

Brie enz. (2 p.p.)

Warm bittergarnituur (3 p.p.)

Inclusief :

Frisdrank/pils en huiswijn

(overige drankjes op nacalculatie)

 

 

Kerstborrel de luxe

€. 29,50 p.p voor +/- 1,5 uur

Is de kerstborrel  , met als toevoeging:

Keuze:

Ministamppotje rode kool/ gehaktballetje of

Korstbakje met herten ragout

(eventueel vegetarisch paddestoelen/groentequiche)

* eventueel feestelijk ontvangst met

Cava €. 5,00

Scroppino €. 6,50

 

 

Tapas kerst hapjes

 

korstbakje hertenragout €.  6,60

couscous met geitenkaas en brie beignets (v) €.  6,50

 

Glaasjes €. 2,75 :

eend op twee manieren
rundertartaar en truffelmayonaise
gerookte zalm met Hollandaise saus
garnalen mayonaise
brie , honing en notensalsa
Oosterse tonijn tartaar

 

kalkoenspiesje curry

                     champignonspiesje              €.  3,00

runderspiesje Soja 

 

Stamppotje rode kool gehaktballetje  €.  6,50

zalmmootje mer pesto op een groente  €.  6,50

warme wraps met kalkoen, garnalen en/of groente (v) (1/3e wrap) €. 4,50

Kruidige gamba spiesjes  €.  4,75

 

  • heeft u nu zelf een fantastisch voorstel meld dat dan bij ons team

Kerstlunches

 

Kerstlunch

Glaasje Wildbouillon met kerrieroom

Knolserderij soep (v)

 

Partybroodjes

opgemaakt met hertenham carpaccio
Kalkoenpaté, gerookte zalm, krabsalade,
gerookte botervis, brie, geitenkaas en oude kaas  

 

Korstbakje Hertenragout

korstbakje bospaddestoelen ragout (v)

Hangop met stoofpeertjes

 

€. 21,50 (inclusief sappen)

 

Kerstlunch de Steiger

 

Glaasje witlof soep

frisse smoothie

schaal carpaccio

schaal gerookte zalm

groene salade en glutenvrije dressing

Hertenragout

camembert uit de oven

met rozenmarijn en chutney

oerbrood (eventueel glutenvrije variatie)

koffie naar keuze met friandises

€. 24,50 

 

 

Kerstdiner

KERST MENU

Voorgerechten

 

Gerookte zalm met salade wakame garnalen

en rozeval aardappel

Carpaccio van Hertefilet met truffelmayonaise, oude kaas

en stoofperen compote

Ingelegde rode biet met rucola feta en frambozen azijn

Hoofdgerechten

 

Ossenhaas medaillons met mousseline dragon

en krokante Proscuito   

Kabeljauwfilet met kreeftensausen kruidige gambaspies

Pittige Quinoa met oesterzwammen

cavalonero en kastanjes

 

Desserts

 

Feestelijke parade van zoete desserts

Franse kazen met appelstroop

 

€. 36,50

 

Kerst buffet

zalmsalade

waldorfsalade (v)

aardappelsalade met groente topping (v)

wildpaté met preisselbeeren

gerookte zalm , botervis , noorse garnalen en pepermakreel

ossenhaas carpaccio met pesto en oude kaas

carpaccio mozzarella, tomaat en balsemico dressing

 

warme beenham met honing/mosterd saus

hertenbiefstukjes met rode wijn/ abrikozen jus

duo zalm en kabeljauw met dille saus

wraps gevuld met pikante groente (v)

 

groente en aardappel garnituren

stokbrood kruidenboter

 

€. 36,50 

Created by Reform Agency