Keuken geopend vanaf 09:00-20:00 uur

Gezellig borrelen aan de rand van Utrecht

!!!Bel ons op 030-2880215 voor overwerk maaltijden!!!

Gratis parkeren

Wilt u een privé ontbijt meeting, bel of mail ons op 030-2880215 Info@brasseriedesteiger.nl

We zijn gewoon open! Catering is gewoon nog steeds mogelijk! bel ons op 030-2880215 of mail ons via Info@brasseriedesteiger.nl

Over ons

Welkom bij Brasserie de Steiger

Papendorp is een hoogwaardig bedrijvenpark met een oppervlakte van zo’n 31 hectare. Op dit grote park bevindt zich aan het water Brasserie de Steiger. Al 10 jaar zijn wij de trotse eigenaren van een van de mooiste plekjes van dit bedrijventerrein. U kunt bij ons terecht voor een lekker ontbijt, een snelle lunch of een heerlijk diner. Er hangt bij ons een relaxte sfeer en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur!

Hoe groot of hoe klein uw gezelschap ook is, wij nemen u graag alle zorgen uit handen. Natuurlijk zijn wij niet alleen gericht op het bedrijventerrein Papendorp. Als particulier bent u minstens net zo welkom.

Groter gezelschap?

Geen probleem! Wij hebben meer dan genoeg ruimte voor (grotere) groepen, tot een maximum van ca. 80 personen. Daarbij zijn er veel verschillende mogelijkheden, denk hierbij aan een borrel, een overheerlijk buffet of zelfs een volledig uitgeserveerd diner!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij hebben 25 ruime parkeerplaatsen voor onze gasten!

Neem contact met ons op

Lunchkaart

Voor een uitgebreide en luxe lunch bent u bij ons aan het goede adres. Van heerlijke broodjes en salades, tot warme gerechten. Benieuwd? Bekijk snel onze menukaart!

Lees meer

Borrelen

Vrijdagmiddag en toe aan weekend? Vier de vrij-mi-bo gezellig met al je collega's bij Brasserie de Steiger! Wij verzorgen graag uw borrel.

Bekijk borrelkaart

Catering

Uiteraard zijn wij ook bereid om catering te verzorgen. Of het nu gaat om belegde broodjes, warme maaltijden, buffetten of bittergarnituren. Het is allemaal mogelijk.

Bekijk mogelijkheden

DE BRASSERIE

Onze Brasserie bestaat uit twee verdiepingen. De keuken bevindt zich op de begane grond. Daarnaast beschikken wij op de begane grond over ongeveer twintig zitplaatsen. Sinds kort hebben wij ook de beschikking over een prachtige serre die zitplaatsen biedt voor ongeveer 30 personen. Daarnaast kan de serre gebruikt worden voor een borrel of receptie.

Nieuw zijn ook onze parkeerplaatsen (25) gesitueerd tegenover de Brasserie. gratis voor onze gasten. 

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Created by Reform Agency