We hebben veel catering mogelijkheden , bel of mail ons even! 030-2880215, info@brasseriedesteiger.nl

We zijn open! Ook voor alle catering mogelijkheden, bel of mail ons even! 030-2880215 info@brasseriedesteiger.nl

Catering

Wij verzorgen cateringdiensten in de ruimste zin van het woord. Flexibiliteit en service zijn onze kernwoorden. Voor een private diner, een management lunch of afdelingsdiner, bij ons bent u aan het juiste adres.

NIEUW
Wilt u op locatie uw medewerkers verwennen met een lunch. Wij bezorgen lunches /diners en borrelgarnituur bij bedrijven.
Bent u benieuwd naar onze lunches op locatie , neem dan contact op met Helene of Rob


Mogelijkheden

Hoe groot of hoe klein uw gezelschap ook is, wij nemen u graag alle zorgen uit handen. Natuurlijk zijn wij niet alleen gericht op het bedrijventerrein Papendorp. Als particulier bent u minstens net zo welkom.

Mocht u speciale wensen hebben voelt u zich dan altijd vrij om contact met ons op te nemen via info@brasseriedesteiger.nl

NEEM CONTACT OP

Interesse?

Via onderstaande link vindt u onze diverse bittergarnituren. Deze zijn zowel beschikbaar voor catering als voor borrels bij ons in de brasserie. Wij willen u er wel op attenderen dat u de luxe toastjes en de tapas een dag van tevoren moet bestellen.

Mocht u broodjes willen bestellen voor dezelfde dag raden wij u aan om uw bestelling telefonisch door te geven omdat wij de mail niet constant checken.

BEKIJK BORRELKAART NEEM DIRECT CONTACT OP

Created by Reform Agency